Patterit tuvassa ja tapetit kuistilla

Kaikki patterit ovat nyt sisällä talossa. Onneksi Jaakko sai  innokkaita työkavereitaan patterien kantoon. Kiitokset avusta! Tuvan pitkä pöytä oli pitkästä aikaa taas täynnä, kun istuimme heidän ja muiden illan vieraiden kanssa kahville. Jännitimme etukäteen kuinka patterit kävisivät tummaan savutupaamme, mutta jännitys oli onneksi turhaa. Kovin ne kauniisti mielestämme istuivat paikoilleen ja nyt jo tuntuu, että ne ovat siihen aina kuuluneet. Odottelemme jatkossa kuumeisesti putkimiestä, joka asentaa pattereille tulevat putket. Toivottavasti patterit saadaan lämpimiksi- nyt ne lämmittävät vain mieltä.


Saimme viikon alussa kuistin tapetoitua. Pohjatöinä oli sama kaava kuin ennenkin: huokolevyjen pohjamaalaus sekä saumoihin kassanauha ja sanomalehtiä ristikkäin liisteröitynä. Seuraavana ikkunanpieliä, listoja, veskipönttö ja lattian saumausta..


Lähikuvaa vessan tapetista ja näkyville jäävästä hirsiseinästä.

Kuistille keltaista.
Jaakon isä-Esko kunnosti aiemmin blogissa esittelevämme Raketin viimeisen päälle tarkkaan. Kyllä nyt Anun kelpaa kurvailla kyläkaupalle. KIITOS!

3 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Hienot patterit ja sopivat todella hyvin tupaa. Ja tapettikin on taas huikean kaunista.

Unknown kirjoitti...

Ennen meidänki suvussa oli noin hyvä talkooperinne. Nyt se on jo likimain kuollutta, harmi.
Oikein hyvän porukan ootte saannu avuksenne talon töihin ja varmaan tekijöistä on mukavaa tulla uudelleen, kun kiittää ja hyvin kestitsee.

Désirée kirjoitti...

Mukavasti näyttävät patterit sopivan vanhaan taloon. Nyt vaan lämpöä niihin, niin tarkenee talvea pitää
Ja ihan kateeksi käy, kun teillä riittää tuota talkooporukkaa. Se on sellainen sosiaalinen tapahtuma, että tahtoo olla katoamassa muka arjen kiireeseen.