Marraskuun mutinoita

Ihanaa, että joulu lähestyy vauhdilla. Saimme marraskuun pimeyteen onneksi ulkovalomme toimintaan. Putkimieskin lupaili tulevansa tällä tai ensi viikolla pattereiden kimppuun. Tänä vuonna aion aloittaa joulukoristeiden laittamisen jo marraskuun puolivälissä, koska vietämme silloin ensimmäisiä pikkujouluja. Seuraava päivitys onkin varmaan jouluinen!
Mutisemme muuten edelleen kuistista. Kuistilta puuttuu vielä veskin oven kunnostus/uudelleen maalaus, veskin kalusteet ja veskipönttö. Ovet on maalattu, lattia saumattu ja suurin osa listoista on paikoillaan. Listoissa oli melkoinen miettiminen ja maalailu. Kiitos avuksi saapumisesta Riitta ja Matti.


Jaakko viritti leivilleni orren ja nyt ne kuivuvat keittön katossa. Pian saa leipoa kyllä jo uusia.


Teimme isän kanssa kellariin uuden oven ja hyllyt. Nyt mahtuu purnukat ja juurekset talteen! Kellari on kolmen oven takana, joten ihan heti ei pakkanen sinne kurkkaa.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näitä sinun postauksiasi on todella kiva lukea! Kuvat ovat niin tunnelmallisia. Sen olen myös pannut merkille että teillä on upea talkooporukka, touhuvat apunanne milloin mitäkin. Varmasti helpottavat urakkaanne osaltaan!

Mukavia pikkujouluja!

-Solja

Kekkoset kirjoitti...

Kiitos! Ollaan oltu kyllä tosi onnekkaita- talkoisiin ei ole tarvinnut porukkaa kerjätä. Ihanaa joulun odotusta sinulle Solja!