Lämmin vintti!

Nykyiset jyrkät portaat.
Yksi merkittävä etappi on nyt saavutettu: vintin katon päälle on nyt puhallettu villat.
Jaakko kömpi ylhäällä puhallusputken kanssa ja Esko ja Matti täyttivät alhaalla konetta. Työskentely jatkuu nyt sisälämpötilassa. Seuraavana on vuorossa katon tekeminen loppuun, tuvan päälle avautuvan oven värkkääminen, viimeisten huokolevyjen laittaminen ja pohjamaalaus jne.. Paljon on vielä hommaa, mutta uusien, turvallisempien, portaiden rakentaminen lähenee! Urho odottaa kovasti portaita, sillä nykyisiin ei ole pienellä herralla mitään asiaa yksin.
Ukit puhallusurakan jälkeen.

Vintille portaiden viereen ylös tuleva aulatila on aivan pienen pieni. Toiveenamme kuitenkin oli, että saisimme siihen jonkinlaisen istuskelupaikan ja telkkarin/levysoittimen. Saimme tilaa lisää rakentamalla pienen eristetyn kömmäkön, johon tulee patja ja tyynyjä (kömmäkkö kuvassa aivan oikealla). Pieni tila teetti mahdottomasti ylimääräistä työtä, mutta on kiva lisäjuttu huoneessa. Siinä on sitten myös pojille mukava paikka lueskella Aku Ankkoja. Lattia tehtiin vanhasta ponttilaudasta ja takaseinä on suunnitelmissa toteuttaa harmaasta laudasta.

Kiitämme ja kumarramme jälleen talkooavulle ja poikia hoitaneelle Riitta-mummolle!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei.
Hienoa että löysin teidän blogin! Hassua, ostin itsekin 20 vuotta tyhjillään ollen talon jossa on ollut ruutuikkunat jotka on uusittu 70-luvulla. No, ehkä muuta yhdistävää ei ole kun minun talo ei ole maalla vaan kirkolla ja puutalo paitsi oikea nimi talolla on Annala mutta olen kutsunut sitä alusta asti YLÄTALOKSI. Kiva lukea miten ahkeria olette.Itsekin olen vastaavia remontteja käynyt läpi. Tsemppiä ja voimia tulevaan. T: Eve Joutsenosta

Kekkoset kirjoitti...

Onpa mukava kuulla toisesta oman Ylätalon löytäneestä. Tsemppiä myös sinun remonttielämään!

https://kodinplaza.fi/ kirjoitti...

Hyviä pointteja hirsitalon eristyksestä. Luen läpi myös muita kirjoituksia!