Lattiat kiinni

Ylätalon kaikki lattiat on nyt ummessa. Kaikki lankkulattiat ovat irtonaisia ja lankut on ladottu omille paikoilleen kuivumaan.  Kiitos apujoukoille (erityisesti Esa ja Matti). Kuivuminen tosin alkaa vasta sitten, kun saamme lämmöt sisälle. Suunnitelmissa on mahdollisesti myös ilmankuivaimen osto.

Vanhan puolen vasemman kammarin lankkulattian kokoaminen oli melkoinen palapeli, vaikka lankut oli merkattu.
Vanhan puolen oikea takakammari (metsähuone) sai viimeisenä huoneena lankut takaisin ja vihdoin ja viimein myös kodinhoitohuoneen lattia pystyttiin laittamaan umpeen. Argh - kodinhoitohuoneessa oli kyllä hirmuinen nysvääminen. Odottelemme jälleen putkimiestä kylään, sillä vesijohto pitäisi saada sisälle ja lattialämmityskaapelit laitettua kodinhoitohuoneeseen sekä keittiöön. Lähisuunnitelmissa olisi myös jonkinmoisen kaivurin käyttäminen talolla (pihavalot, kuistin pohja jne.)

2 kommenttia:

jere kirjoitti...

Vinkki:
http://www.konetomppa.com/

Tomppa ite vastaa tuossa numerossa. Vain jokusen satasen maksaa 25L/vrk kondensoiva kuivain.

t. kaanninniemi.blogspot.com

Kekkoset kirjoitti...

Moro!

Kiitokset vinkistä!
Soitellaan hänelle varmasti, mikäli kuivuri hankitaan.
Teillä on mukava blogi. On kiinnostavaa lukea täysin toisenlaisesta projektista, kuin omamme.Ja talo tulee kyllä uskomattomalle paikalle. Käänninniemi on kaunista seutua.

Huomasin, että hirsiaittanne oli hypännyt Ylätalon vastarannalle. Meidän savusaunalta näkee nyt teidän entisen aittanne.Maailma (ja varsinkin Iisalmi) on pieni.

Bloggaillaan!

Kekkoset