Lämpöä lattioihin

Lattioiden tekeminen on edennyt siihen vaiheeseen, että tilasimme eristysauton pihaan. Eristeeksi taloon tulee selluvillaa. Eristettä näyttää olevan hurjan paljon. Anu, Matti ja Esko kuluttivat yhden illan eristeen paineluun. Hengityssuojaimet olivat puuhassa enemmän kuin tarpeelliset. Kodinhoitohuone jäi meille itselle eristettäväksi, koska lattiaa ei voitu vielä tehdä loppuun maalämpöputkien takia. Yläpohjan ja uuden kuistin lattian eristystä varten auto saa sitten tehdä uuden keikan.

Lattialankut pääsevät pian takaisin sisälle ja niitä on käyty jo tarkastelemassa navetassa. On melko jännittävää aloittaa lankkujen laitto, kun ei voi etukäteen tietää kuinka se alkaa sujua.

Ensi viikonloppu menee kiireisesti talkooporukalla, sillä mäelle tulee taas kaivuri. Tavoitteena maalämmön kaivaminen ja jätevesijärjestelmän tekeminen sekä muuta puuhaa. Nyt vain toivotaan kovasti poutakeliä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ovelan näköistä ! Ihan kun ois tullut lunta tupaan ;).
A-M

Kekkoset kirjoitti...

Itsekin kyllä hätkähdin, kun oven avasin. Eristettä näytti olevan niiiin paljon! Soittele ja ajele joku ilta käymään mäellä. Viikonlopun kaivurisuunnitelmat menivät mönkään huonon sään vuoksi. Kaivuri tulee vasta ensi viikolla.