Uulalla

Etelän reissullamme kävimme myös Uulan tehtaanmyymälässä. Tehdas sijaitsee Kauvatsassa, jossa emme olleet ennen käyneet. Teiden varsilla oli katseltavaa, kun seudulla riitti komeita vanhoja taloja. Ostoslistallamme oli sisämaaleja, sillä ulkomaalaus jää suosiolla ensi kesään. Oli tärkeää nähdä maalisävyt nyt myymälän seinällä olevassa isommassa värikartassa (koottu puupalat kullakin sävyllä maalattuna).
Ostimme kodinhoitohuoneen kaappeja varten ovi- ja ikkunamaalia sävyä Kaisla, vessan kalusteisiin ovi- ja ikkunamaaleja sävyjä Tähkä sekä Valkoinen, tuvan (sekä eteisen) lattiaa varten puulattiamaalia sävyä Savu, vanhan puolen takakammareita varten puulattiamaalia sävyä Terra sekä pirtinpöytää ym. kalusteita varten ovi- ja ikkunamaalia sävyä Kahvi.
 Saimme myymälässä hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Myös aiemmin maalatessamme Uulan maaleilla, olemme saaneet Uulan tehtaalta erittäin hyvin vastauksia kysymyksiimme. Asiakaspalvelu toimii erinomaisesti. Ylätalon kaikki pinnat maalataan jatkossakin vanhanajan perinteisillä Uulan maaleilla.

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Piti oikein värikartasta kattua, mitä valittitte... hyvät värit:) Tuota savu vai savi väriä meinasin kans lattiaan aluksi, mutta päädyin vaaleampaan kuitenkin, kun paperikartasta valitsin... paremmasta värimallista olisin varmaan valinnut sen tummemman, no mutta onpa mahdollista maalata joskus sit tummemmalla ja tykkään toisaalta tosi kovasti tästä valon määrästä, mitä vaalea lattia tuo:).

Mari kirjoitti...

Noilla maaleilla tullaan meilläkin maalaamaan;) Sävyistä ei kyllä vielä ole tietoa... Teillä on mielenkiintoinen projekti!

Kekkoset kirjoitti...

Kiitosta!
Onhan se jännä hetki, kun päästään sudittelemaan maaleja. Maalien värit yritettiin valita mahd. samanlaisiksi kuin alkuperäiset talon maalit. Tuvan lattia oli tosin oranssi ja nyt se vaihtuu tuohon sävyyn "Savu."