Vieraita ja esittelyjä

Ihana kesä ja ihanat kesävieraat! Talvella oli todella harvinaista, että Ylätalolle eksyi muita kuin Kivelän tai Niemelän porukkaa tai Jaakon Esko-isä. Nyt kesäkuussa talolla on vieraillut muitakin. Tänään tontilla tepasteli Anun opiskelukavereita Oulun ajoilta. Kiitos käynnistä!

Ylätalon vanhat ikkunat, jotka kunnostetaan kuistille on nyt irroitettu. Muutkin Anun alkulomalle listatut hommat on nyt tehty! Yhdestä ikkunan välistä löytyi vanhempi lista kirjoitettuna ruutupaperille. Kauniilla käsialalla oli kirjoitettu muistilista: Hattu Salmijärvestä, Vaaleansinistä nyöriä, Mustekynän teriä + mustetta, Virkkaus ja neuletyölehden tilaus, Povaajan ennustus - näytelmän vihkonen.


Tänään huomasin, että tärkeä osa Ylätaloa on nyt jäänyt esittelemättä blogissa - nimittäin ulkohuussi.
Vessa on ison aitan keskiosassa ja oikea luksusmalli eli varustettu kahdella reiällä!

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tiia kirjoitti...

Tässä vastavierailulla ihastelemassa teidän talovanhusta ja remonttitouhuja. Mukava viesti menneisyydestä tuo muistilista ja ihastelin kovin myös tuota huussissa roikkuvaa vanhaa kasvitaulua. Mielenkiintoinen blogi ja remonttiprojekti!

Kekkoset kirjoitti...

Kiitokset kauniit! Remonttitouhut jatkuu vielä kovemmalla teholla, kun Jaakkokin jää lomalle. Aurinkoista juhannusta! Bloggaillaan! Anu