Paperitöitä ja ikkunat

Kävimme ensimmäistä kertaa palaverissa Matin luona Lapinlahdella. Tähän asti olemme tavanneet aina Ylätalolla tai meillä keskustassa. Lappuja täytellessä hurahti nopeasti lähes kolme tuntia. Samana iltana saimme myös kotona kuistin suunnitelmat piirrettyä. Laitamme kaikki pohjakuvat tänne blogiin, kun ne on saatu viralliseen muotoon.

Ikkunat on valmiit ja Esa tuli avuksemme siirtämään ne Ylätalolle. Kiitos taas! Isot yhdeksän ruutuiset ikkunat menevät tupaan ja keittiöön. Neljä ruutuiset ikkunat kuuluvat kodinhoitohuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen/saunaan. Muut huoneet saavat kuusiruutuiset ikkunat.
Ensimmäinen maalikerros maalattiin Uulan Puunsuojaöljyllä, johon sekoitimme Uulan tehtaalta saatujen ohjeiden mukaan vähän pellavaöljymaalia. Karmit ja ulkopokat maalattiin Uulan valkoisella pellavaöljymaalilla kolmeen kertaan. Välipokat ja sisäpokat maalattiin valkoisella Uulan Ovi- ja ikkunamaalilla. Välipokat maalattiin kahteen kertaan ja sisäpokat kolmesti.

3 kommenttia:

mimmuli kirjoitti...

Heips sinne toiseen projektiin. samaa täällä kaikki kyselöö milloin se o vamis..niinpä..ei ole aikatauluja ei ressiä..pikkuhiljaa luomme omaa historiaa ja talolla on ihan omat oikut =9

Hyvää Juhannusta !

t. toiset rojektilaiset

Kekkoset kirjoitti...

Heippa!
On se hassua, kun toisilla tuntuu olevan meidän talon valmistumisesta kovat paineet. Toisista aikatauluttomuus tuntuu luonnottomalta. Mukavaa kuulla terveisiä samassa tilanteessa oleviltakin!
Aurinkoista juhannusta! Me suuntaamme juhannukseksi mökille, kun muuten ei siellä ehditä koko kesänä käymään.

T: Anu

Dreamy Cloud kirjoitti...

Mitkä on 9 ja 6 ruutuisten ikkunoiden mitat puitteista puitteisiin.Mummolassani oli samanlaiset ja teen pienoismallia siitä mutta mitäänpiirustuksia ei olesäilynyt vanhasta jo puretusta talosta niin tämä auttaisi mittasuhteiden kanssa suunnattoman paljon.