Piharakennukset uudessa maalissa

Ensimmäisten maalaustalkoiden jälkeen piharakennustemme maalaaminen jatkui sinnikkäästi. Navettaa ja karjasuojaa ei oltu vielä aloitettukaan ja ison aitan takaseinä oli maalaamatta. Valkoisten osien maalaaminen oli hidasta puuhaa. Apunamme olivat useana päivänä (ja iltana) Matti ja Riitta. Myös Anun Esa-veli kävi kauniina sunnuntaina maalauspuuhissa. Isot kiitokset taas. Keittelimme uuden satsin punamultaa ja pääsimme navetan kimppuun. Maalausapuna oli Riitan ja Matin lisäksi Esko sekä Anun veli-Pasi. Kiitokset! Traktoria saatiin lainaan tällä kertaa naapurista Hakalasta .
Esko ja Riitta navettaa maalaamassa.

Jaakko maalaa katolla ja Esko tikkailla.

Viikko talkoiden jälkeen kaikki piharakennuksemme oli maalattu. Maalia kului yhteensä valkoisen kanssa 400 litraa. Jippii- yhden homman saa nyt yliviivata kesän listasta!
Navetta päädystä

Karjasuoja (ehkäpä tästä tulee joskus Urhon leikkimökki)

Karjasuoja takaa

Iso aitta

Iso aitta edestä

Luhtiaitta edestä

Luhtiaitta päädystä

Pihasauna

10 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Hurja urakka, mutta varmasti tyytyväinen mieli, kun se on takana. Olisikohan 30 vuotta, kun saatte tuosta työstä huilata? Tulitteko laskeneeksi materiaalien hintaa?

Reetta kirjoitti...

Upealta näyttää! Ja ihanaa, että teillä on talkooporukkaa apuna. Täällä kun omikseen puuhataan, niin mikään homma ei noin vauhdilla etene.

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää! T: Juha

Solja kirjoitti...

Herranjestas! Upeaa jälkeä! Punamulta rules! On teillä mahtavat talkoolaiset, olen tainnut sen jo aiemmin mainita :-)

Ankkurinappis kirjoitti...

Oijoi! Kyllä on komian näköistä, onnittelut!

Hemppa kirjoitti...

Vanhoille rakennuksille punamulta on se ainut oikea vaihtoehto ja jälki on hienoa. Kun hyvät ystävät ja naapurit saapuvat talkoisiin, niin jälkeä syntyy, onnittelut.

Maija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan näköistä! :) t.A-M

Anonyymi kirjoitti...

ihan katteeksi käöpi
teältä perä-kaenuusta katottunna
t; lyly

Kekkoset kirjoitti...

Kiitokset kommenteista. Kyllä piha on tosiaan nyt loistossaan- urakka enemmän kuin kannatti. Rohkeasti vain talkoita järjestämään muutkin! Maalille tuli hintaa noin euron litra.