Joulua ja uutta projektia

Viime sunnuntaina kutsuimme kyläläisiä kahville ja katsomaan tupaa. Osa Jokelan asukkaista ei ollut käynyt talossa sisällä remontin jälkeen. Olimme iloisesti yllättyneitä, kun kylässä kävi lähemmäs 30 henkeä. Jokelassa asuu kyllä mainiota porukkaa- nyt virittelimme perinnettä joulukahveista. Ehkäpä siis tapaamme aina vuorotellen jonkun luona. Kiitos kaikille paikalle saapuneille!


Polkaisimme ulkosaunaprojektin viimein käyntiin. Ulkosauna on ainoa tontillamme oleva lautarakennus- kaikki muut rakennukset ovat hirsisiä. Pari vuotta sitten jo korjasimme sen kattoa ja purimme huonokuntoiset lauteet sekä lattian pois. Täytyy tunnustaa,että on ollut mukavaa oikeasti taas rempata ja kunnostaa. Tässä aloituskuvia pukuhuoneesta ja saunasta sekä rakennuksesta ulkoapäin. Kun sauna on valmis, on minulle viimein sisustuspaikka vuosien varrella kertyneille retrokankaille ja tavaroille.

Ja loppuun on pakko kehua. Kuulumme ruokapiiriin, jonka kautta saamme tilattua luomutuotteita kotiovelle. Ruokapiiritoiminnan pyörittäjä on Sonkajärveläinen Jyrskynvirran tila , joka järjesti viime sunnuntaina jouluisen avoimien ovien päivän. Katsottavaa ja puuhaa riitti yllin kyllin hyvin toteutetussa tapahtumassa.
Lotta- kummityttö aloittelee talutusratsastuksessa heppatytön eloa.

Roope ja ihanan kesyt lampaat.

Ei kommentteja: