Syyslomalla 1

Otsikoin päivityksen haastavasti,kun laitoin perään ykkösen. Lupaan samalla, että hommia pitäisi saada tehtyä vielä toisenkin bloggauksen verran.

Marski pyydystää noin yhden hiiren/vrk. Joinakin päivinä herkuttelee useammankin. Kissa on kasvanut sellaista tahtia ettei se kohta enää mahdu koriinsa. Marskia on ihmetyttänyt, kun olen ollut viikon kotona ja sen ei olekaan tarvinnut olla yksin.


Loma on sujunut tähän asti kellarissa, kuistilla ja autotallissa.
Kuistilla on nyt väliseinäkin tehty, katto paneloitu ja laattaa hiukan nostettu seinälle. Perjantaina tulee sähkömies-Tuomo jatkamaan hommia. Ovi kuistin veskiin löytyi Nerkoolta ja äiti ehti sen rapsuttaa. Onneksi riittää vanhaa arvostavia ihmisiä, jotka säilövät aarteet talteen.


Meillä on ollut nyt yli vuoden verran kaikki työkalut auton kuomukärrissä. Kärri on ollut kyllä mainio säilytyspaikka, mutta välillä myös voisi tarvita kuomullista kärriä. Nyt saimme vihdoin siivottua ja järjesteltyä autotallin ja kaikkia työkalut mahtui sinne.
Toinen siivouksen kohde on ollut kellari. Viime kesänä kellarin kolmesta ovesta yksi rojahti kaatua lahouttaan. Teimme isän kanssa kellariin uuden oven, joka odottaa vielä uusiin karmeihin laittoa. Laitan kellarikuvia, kun hillotkin on järjestyksessä hyllyissä.. Kiitokset jälleen kerran Matille ja Riitalle, jotka ovat ahertaneet apunamme.

4 kommenttia:

saara kirjoitti...

Blogissani Lähellä luontoa on tunnustus sinulle!

Désirée kirjoitti...

Hei!

Olen seuraillut blogiasi mielenkiinnolla jonkin aikaa. Tsemppiä remontointiin!Hirsitalo kyllä palkitsee asujansa aikojen myötä :)

T. Desiree purkuprojektien keskeltä

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Marski ! Pitää "nurkat siistinä" :).
A-M

Kekkoset kirjoitti...

Kiitos kaunis tunnustuksesta. Täytyy siihen vastailla pian.

Kiitos kommentista Desiree! Teillä on mielenkiintoinen projekti menossa ja ihana ympäristö!

Anna-Maija: Marski on kyllä paikkansa löytänyt- niin talon hommissa kuin isäntäväen sydämissä.