Humps. Loma on ohi.

Heli Pukin  maalaukset ovat kolahtaneet hyvin elomme tilanteisiin ja vaiheisiin. Kotona on monta Helin julistetaulua. Talolla on ollut  koko remontin ajan Helin kuvittama kalenteri, jonka mainiot kuvat ovat osuneet remontin tunnelmiin hyvin. Helin luvalla julkaisen muutaman erityisen sopivan kuvan kalenterista blogissa. Loma tosiaan hurahti taas aivan liian nopeaan!

Saunan suunnittelu oli yllättävän tuskainen projekti Kekkosen pariskunnalle.. Olimme miettineet pohjaa jo monta kertaa aiemmin, mutta jättäneet asian aina hautumaan.Nyt oli pakko päättää lauteet, valaistus jne., että pääsimme jatkamaan töitä. Lopulta (kymmenien versioiden jälkeen) pohja valmistui.Loman aikana vietimme hetken jos toisen saunassa isän kanssa. Ensin urakoimme saunan ja pesuhuoneen katto- ja seinälevyt paikoilleen. Puuhaa jatkettiin sitten saunan paneloinnilla. Katto ja peräseinä ovat jo valmiina!

 

Jaakko koteloi ilmastoinitputken kodinhoitohuoneessa

Eki laittoi toisen oven paikoilleen.

Turusta matkannut ovi.
Etsimme pitkään kapeaa ovea kylpyhuoneen ja takkahuoneen välille. Lopulta sellainen löytyi Turussa sijaitsevasta liikkeestä Wanhan Wallankumous. Esko teki oveen karmit ja jatkoi ovien parissa vielä  laittamalla keittiön ja kodinhoitohuoneen välisen oven paikoilleen.
Riitta muonitti taas väkeä ja jatkoi lisäksi töitä ovien parissa. Ovien kunnostustiimissä oli apuna myös Marja-Liisa (kuvassa maalauspuuhissa). KIITOKSET talkoolaisille!

5 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Kovasti olette taas ahertaneet. Meillä kans tahtoo tuo "aika varas" vierailla, kovasti olisi tekemistä, mutta tuntuu ettei paljoa ehdi.

Kekkoset kirjoitti...

Kiitos Eikku! On se vaan kummaa tuo aika.. Yleensä se kulkee ihan liian nopeaan, mutta toistaalta ei malttaisi taas odottaa kevättä.

Lissu kirjoitti...

Miten iso homma loppujen lopuksi on noiden karmien teko vanhaan peilioveen? Meillä on liiterin vintillä talomme vanhat ovet ja haaveilen saavani ne takaisin taloon.Itse olen täysi tumpula puutöissä ja vähän epäilen, että se enemmän miehen viitseliäisyydestä kuin vaikeudesta saada ne ovet sieltä vintiltä...

Kekkoset kirjoitti...

Karmien tekeminen ei ole loppujen lopuksi kovin suuri työ.Asiaa auttaa toki, jos ovi ei ole kovin kiero. Rautakaupasta saa valmista karmilankkua, josta itse karmit muodostuu jo parissa kolmessa tunnissa. Kavensimme karmilankkua sopivaksi sirkkelillä. Saranoiden laittaminen on kyllä tarkkaa puuhaa, mutta rohkeasti vain työhön kiinni ja aarteet käyttöön.

Lissu kirjoitti...

Kiitos kovasti vastauksesta! Ehkä saan nämä ja monet muut vihdoin haettua liiteristä:
http://lissunomablogi.blogspot.com/search/label/vanhat%20esineet