Pohja- ja julkisivukuvat

Tässä viralliset pohja- ja julkisivukuvat, joita emme ole aikaisemmin huomanneet laittaa blogiin. Käytännössä pohjamuutokset ovat rajautuneet kodinhoitohuoneeseen, tekniseen tilaan ja vessaan, jotka rakennetaan vanhaan takakammariin sekä takkahuoneen takaosasta lohkaistavaan osaan, johon rakennetaan sauna ja pesuhuone. Muuten halusimme pitää huonejaon mahdollisimman alkuperäisenä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Koetin tihrustaa tuosta pohjakuvasta minkä kokoinen pirttinne (vai tupako se on teillä) on, mutta en saanut selvää? Aika isolta se ainakin näyttää. Meidän pirttimme on 70 m2 - ei tunnu enää 10 vuoden asumisen jälkeen isolta :-)

Onnea urakalle!

-Solja

Kekkoset kirjoitti...

Heippa!

Tupa on vajaa 60 neliötä. Nykyinen asuntomme mahtuisi tupaan. Onpas teillä huilakan iso pirtti! Onko teillä nyt jo takana valtaisa remontti?

eikku kirjoitti...

Mulla kans osui silmät ekana tuohon valtavaan tupaan. Meillä vähän reilu 50 neliötä ja samanlain on kaks makuuhuonetta talon pässä.

Kekkoset kirjoitti...

Meidän mestari (perinnerakentamismiehiä) oli ihmeissään, kun ensimmäisen kerran tuli taloomme. Talomme ei ole perinteinen savolainen maatalo, vaan pikemminkin juuri pohjanmaalainen pohjaltaan. EIKKU- suuuuuuuret onnittelut Talo ja koti lehden Vuoden talo -kilpailun voitosta! Voitto meni oikeaan osoitteeseen! Kauniita kuvia oli lehdessä. Ihana se kuva teidän muksuista.

Anonyymi kirjoitti...

MIKS VITUSSA POISTELETTE MUN KOMMENTTEJA HELVETIN ROTAT, SAATANA TÄNNE HALUU TULLE JOKA PERKELEEN PÄIVÄ KIRJOTTAA UUTTA vitun homot

-asiasta tuohtunut HOMO

Kekkoset kirjoitti...

Arvoisa Homo. Poistin kommenttisi, koska se sisälsi epäasiallista kieltä. Mukavaa, jos sinulla on aikaa lukea blogiamme joka päivä. Olet varmasti aktiivisin lukijamme! Kommentoit pohjakuviemme laatua. Saat kuvista toki lisätietoa, mikäli kysyt kommentissasi jotain kuviin liittyvää. Yllä näet asiallisen kysymyksen. Aurinkoista kevättä sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

paljon talon pohjan pinta-ala