Ikkuna umpeen, lattioita eteenpäin ja oviaukon hyppy

Viikonlopun aikana ehdimme puuhaamaan yhtä ja toista. KIITOS talkootyöstä! Lattiaurakkaa jatkettiin: takkahuoneeseen, eteiseen ja keittiöön ehdittiin jo laittaa 8"lankut ja kodinhoitohuone sai kehälankut. Pidemmälle ei sitten jatkettukaan, jotta putkimies pääsee puuhiinsa kätevästi. Kehälankkujen laittaminen on hidasta ja kärsivällisyyttä vaativaa puuhaa. Usean lankun kanssa sai tehdä moottorisahataidetta, että se suostui asettumaan tiiviisti hirttä vasten.

Matti ja Eki ottivat urakan takakammarin ikkunan täyttämisestä. Ylätalon ikkunoista vessan ja kodinhoitohuoneen väliseinän kohdalla oleva ikkuna sekä vanhan puolen oikean puoleisen takakammarin (metsähuone) toinen ikkuna menee umpeen. Esko ja Matti tekivät niin huippu hyvää työtä, että saavat urakoida myöhemmin myös toisen ikkunan.

Vihdoin ja viimein saimme myös keittiön oven siirrettyä tiimillä Jaakko, Esa ja Anu. Hirret purettiin jo talvella ja ne ovat pyörineet edessä siitä asti. Keittiön ilme muuttui yllättävän paljon, mutta tuvan ja keittiön välinen ovi on vielä puhkaisematta.
Oviaukko siirretty vasempaan reunaan. Kuva keittiöstä päin.
Oviaukko vielä siirtämättä. Entinen ovi oli seinän keskellä.

Ei kommentteja: