Lomat ohi

Jaakko aloitti työt elokuun eka viikolla ja Anukin palasi töihin oppilaiden kirmatessa pulpettien ääreen. Remontointipuuhat tuntuvat edistyvän nyt todella hitaasti. Illassa on vain yksinkertaisesti liian vähän tunteja. Viikonlopuille on syksyllä kasaantunut menoja ja raksakin kutsuisi takaraivossa.

Kylpyhuone/saunan rakenne on suunniteltu siten, että uusi rakenne on irti vanhoista perustuksista. Projekti alkoi anturan valamisella. Anturan päälle muurattiin kolme kierrosta harkkoja. Näin saimme altaan, joka täytettiin kalliomurskeella. Putkimies kävi vetämässä viemärin ja käyttövesiputkiston suihkun hanalle ja pesukoneen hanalle ja päälle laitettiin 170mm foamia. Foamien päälle vedettiin saunan kuivakaivo ja pesukoneen poistoputki. Seuraavaksi rakenteeseen tuli raudoitusverkko ja vesikiertoisen lattialämmityksen putket. Tästäpä sitten jatketaan valulla. Kiitos Anun isä-Matille, joka ehti olla putkimiehen apuna, kun olimme itse kiinni töissä. Matti ja Riitta sekä Esko ovat jaksaneet auttaa meitä usein iltaisinkin.

Vanhan puolen takakammareista vasemmassa on jo lattia odottamassa selluvillaa ja oikeanpuoleisen kammarin rakenteesta puuttuu enää ristikoolaus. Sitten onkin vuorossa tuvan lattia!

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Taidampa olla ekaa kertaa täällä vierailulla. Meillä hirsitalon siirto aluillaan ja mukava kattella kuvia kun ootte jo noin pitkällä :D

Kekkoset kirjoitti...

Heippa Katja!
Teillä on kyllä kertakaikkisen hieno talo!
Olen seuraillut blogiasi jo pitkään. On joka kerta outoa, kun joku sanoo, että olemme pitkällä urakassa. Itse kuvittelee, että ei ole saatu oikein mitään aikaiseksi. Kuitenkin on jo kohta vuosi puuhailtu. Ohos! Tsemppiä upeaan urakkaanne! Bloggaillaan!