Hyvää juhannusta!

Posti toi eilen odotetun pakettilapun. Teetimme suomalaisella FF-tuotteella (Excellence Elements) neljän laatan kuvan kylpyhuoneeseemme. Ylätalosta löytyi vanha valokuva rannassa ennen muinoin olleesta ladosta. Latoa ei ole enää olemassa, mutta valokuvasta näkyy sen olleen ihan joen rannassa. Ladon takaa näkyy puuvene. Kylpyhuoneen laatat ovat muuten Pukkilan valkoista Kaarnaa, mutta seinää koristaa myös kuva ladosta. Olemme oikein tyytyväisiä kuvaan. Saa nähdä miltä se näyttää sitten seinässä saumauksen kanssa.

 

Ylätalon piha on ehtinyt melko villiin kuntoon ja olemme puhuneet ruohonleikkurin ostamisesta. Tänään ongelma ratkesi: ei meidän tarvitse mitään ruohonleikkuria ostaa. Tehokas ruohonnyppijä eli kummityttönen Lotta vain käymään tarpeeksi usein talolla.
Jätämme Ylätalon lepäilemään juhannusviikonlopuksi ja painumme mökkeilemään Pielavedelle. Mökillä ei varmasti malta olla muuten tänä kesänä, joten pyhitetään tämä viikonloppu nyt sille!
Hyvää juhannusta kaikille!
4 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Antero sanoi että tuo kuva on verkkovajasta. Hieno kuva muuten:)

Kekkoset kirjoitti...

Kiitos tiedosta Marja! Aurinkoisia lomapäiviä! Käyhän pyörähtämässä välillä talolla.
Anu

Susanna kirjoitti...

Hetkonenhetkonen! Googlaamalla löytämäni FF-tuotteen kotisivut ovat valitettavan vähäinformatiiviset, mutta sen verran sieltä opin, että sehän on ihan oman kylän firma! Eli siis he siirtävät valokuvan kaakelipinnalle? Kiinnostavaa... mutta ihmetyttää, miksi en ole edes kuullut tästä yrityksestä aiemmin.

Kekkoset kirjoitti...

Heips!
Yrityksen nettisivut on tosiaan niukkatietoiset. Löysin yrityksen ihan sattumalta armottoman googletuksen seurauksena. Asiakkaiden määrä nousisi varmasti huimasti, mikäli he parantaisivat nettisivuja ja vaikka mainostaisivat pari kertaa. Risto Jokinen oli yhteyshenkilömme, jonka kanssa laattapainatus sovittiin.