Purkaen valmista

Vappuviikonloppuumme kuului myös ikkunoiden maalausta, mutta kuivumisen hitauden takia jäi urakka nyt tauolle. Pääsimme sitten puuhailemaan talolle. Työviikoilla ei oikein ehdi rautakauppaan, joten ehdittiin nyt kurvata kärrin kanssa kaupan kautta.
Jaakko mittaili lattioiden korkoja ja Anu aloitti keittiön katon purkamisen. Ensimmäiset neliölevyt irroitettiin jännityksellä. Uuden puolen etukammarin katto oli tehty raakalaudasta. Materiaali ei siellä haitannut, koska se vielä paneloitaisiin kylppärin ja saunan osalta.
Onneksi keittiön katto paljastui kauniiksi ja purkaen saatiin valmis katto esille!

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Onneksi keittiön vanha katto oli jätetty alkuperäiskuntoon... ettei ensin oltu veistetty ja maalattu jne. vaan sai vain purkaa alaslaskun ja sisäkatton valmis:). Meillä on kamarissa ja kuistilla vanha helmiponttipanelointi, eteisessä raakaponttilaudoitus ja tuvassa sit ihan vanhaa kattolankkua, vain pesuhuoneeseen piti tehdä uus sisäkatto (ja yläkertaan), päästiin sisäkattojen kanssa tosi helpolla ja eristykset saatiin kaikkiin yläpuolelta.

https://kodinplaza.fi/ kirjoitti...

Ei ne purkutyöt aina niin pahoja ole. Kiitos kattavista ohjeista ja selvennyksistä, helpottaa paljon omaa suunnittelua. Hieno blogi!