Kuisti ja pikkuisen jouluakin

Kuisti on valmis. Lauantaina pitämämme pikkujoulut antoivat juuri sopivan potkun sen loppuun tekemiselle. Veski aiheutti ihastusta vieraissa ja olemme siihen kyllä itsekin tyytyväisiä. Vielä ei kyllä muista, että meillä on kaksi vessaa nyt. Viime kesänä tapittamani kenkätelineväkräys ei käy kuistille yhtään joten uuden kalusteen tekeminen/etsintä on mielessä.

Pattereiden vuoksi muutimme vähän järjestystä ja työpöytä siirrettiin takkahuoneeseen. Oviseinällä olevat taulut on ostettu eri reissuilta maailmalta.


Loppuun vielä pikkujoulutunnelmakuvia.

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

On NII kauniin ja arvokkaan näköstä että. Mahtaako tollassee vessaa kehdata mennäkkää tarpeillee. Vieraat ei ny kummiskaa... ;DDD

Pietaryrtti kirjoitti...

Kaunis värimaailma tuolla teidän toiletissa! :)

Tiia kirjoitti...

Onpas tosiaankin onnistunut vessa! Ja kaikki muukin näyttää upealta, kuistin jouluinen tunnelma on ihastuttava. Suurkiitos blogitunnustuksesta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tunnelmallista ja kaunista, jälleen kerran. Vanhan fiiliksen pystyy säilyttämään oivasti vaikka talossa onkin nykyajan vaatimat toiminnot olemassa. Kyllä talon aikoinaan rakentaneet ihmiset olisivat tyytyväisiä jos nyt tämän näkisivät. Ja voipa olla että näkevätkin, jostakin pilven reunalta :-)

Mukavaa joulunodotusta,

-Solja

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan jouluista jo ! :)
Am

Koivurinteen rouva kirjoitti...

Löysin ekaa kertaa tänne. Ihana talo! Tunnelma on kyllä huipussaan. Tapetit ertyisen upeita hirrestä puhumattakaan. Tumma lautalattia on ihana. Jostain syystä sitä aina ihailee maalattuja lattioita, kun ei itellä ole. Maalauksen suhteen onkin on/off -tilanteita.

E kirjoitti...

Teillä on mukavannäköistä :) Täytyy ryhtyä lukijaksesi, ja palata blogiisi heti paremmalla ajalla!

Kekkoset kirjoitti...

Kiitokset mieltä kovasti lämmittävistä kommenteista. Ja hienoa, että uusia lukijoita löytää blogiimme.