Valintoja kuistille sekä historiaa

Valitsimme kuistin tapetit tietenkin suomalaisen Pihlgren & Ritolan mallistosta. Kaikki kotimme tapetithan ovat sieltä. Valinta oli jälleen pitkän pohdinnan tulos. Kuistille tulevaan veskiin valikoitui tumma, vihreäsävyinen tapetti Kultarenesanssi ja itse kuistille tapetti Moderato (keltainen). Lattia laatoitetaan kestävällä kivilaatalla Suomen muotokiveltä.


Kuistin jatkamisen ohessa Anu on siivoillut aittoja, jonne on projektin aikana kannettu yhtä jos toista. Ylätalolla on monta puusaavia, joita puhdisteltiin ja otettiin säilytyskäyttöön. Yhden saavin pohjasta löytyi selkeä vuosiluku sekä nimikirjaimet. E. R., joka tarkoittaa luultavasti Erik Ryhästä.

Nyt tuvassamme on jälleen kiikkutuoli. Anun täti-Annikki toi Anun isoisoäidin siskon kiikkutuolin meille lahjaksi. Ja kuinka hienosti se tupaan sopikin! SUURET kiitokset! Nyt pitää vielä löytää kiikkutuolin matto, joka on jossakin aitassa tallessa. Jospa se siivotessa putkahtaisi esille. Samalla Anu kyseli pientä sukuselvitystä Annikilta. Olemme todenneet, että on hyvä laittaa ylös suvun kiemuroita. Sama homma pitäisi tehdä Kekkostenkin puolelta. Näin sitten ei aina tarvitsisi kysyä kuka kukin olikaan.

Ei kommentteja: