Alkaa näyttää asutulta..

Tavarat ja huonekalut alkavat pikku hiljaa löytää paikkansa. Tässä kuvia kodistamme tällä hetkellä:Vietimme lauantaina tupaantulijaisia teemalla "entisajan maalaistunnelmaa". KIITOS vieraille - oli mukavaa juhlistaa tätä välietappia kanssanne. Useat kavereistamme olivat kaivaneet vintit ja sukulaisten kätköt ja saapuivat mäelle pussihousuissa, lapikkaissa, ruutumekoissa, pellavahameissa jne. Oli kommeeta porukkaa!
Kuistikin laitettiin juhlakuntoon.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

On siin ollu teil ja etenki talkoolaisil puuhasteluu, mut silmäämiellyttävää on, on.

Kirsi kirjoitti...

Ihanan valoisaa ja rauhallinen tunnelma ja tykkää myös tuosta yksinkertaisuudesta:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

oon pitenpään seuraillut teidän uurastusta ja viimein alkaa olla valmista. Ihanalta ja tunnelmalliselta näyttää, hienosti olette saaneet vanhaa tunnelmaa säilytettyä ja huonekalut ja räsymatot kruunaa kaiken! Onnea uuteeen ihanaan kotiin!!:)

Sirpa Å. kirjoitti...

Aah, ihan meinaa tulla tippa linssiin kun on niiiin kaunista...Hienoa kun vihdoin pääsette nauttimaan uurastuksen tuloksista! Kuistilla näyttää olevan hyvät paikat pelakuille. Laitan ensi keväänä sinullekin noita minun kerrottuja pelakuita juurtumaan.

Sara kirjoitti...

Kyllä siellä kelpaa tassutella! Onnea "uuteen" kotiin!

Kekkoset kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista! Ponnistelen, että en hanki taloon mitään turhaa.. Pientä kivaa tavaraa tuntuisi löytyvän, mutta tähän asti ollaan nautittu väljyydestä. Kaupunkiasuntomme tuntui niiiiin täydeltä.

Kuistia on tehty eteenpäin pikku hiljaa ja samalla arkirutiinit alkavat löytää aikansa ja paikkansa talossa. Minulta on kyselty aionko jatkaa blogia, vaikka muutimme. Tämä on elämäntapa: puuhaaminen, värkkääminen, remontointi jne. ei lopu koskaan. Kun talo on (ehkä) joskus valmis, siirrymme kunnostamaan ulkorakennuksia.
Sirpa- voi että, pelargoniat kuulostavat hyvältä!

eikku kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin. Teillä on kyllä aivan ihastuttava tunnelma, kyllä tuolla kelpaa asustella. :)