Tassuttelua, karmeja, paneelinpätkiä ja saumausta

On hyvin yleistä, että Ylätalolla talkoolaiset erikoistuvat välillä joihinkin hommiin. Anu ja Matti olivat esimerkiksi saunalevyjen laittajia ja viime aikoina myös paneelien laittajia.  Esko puolestaan on puuhannut jo monta kertaa ovien sekä karmien parissa. Viime viikonloppuna työn alla oli karmit välille kylpyhuone- kodinhoitohuone. Riitta puolestaan toimii lämmittäjän ja ruokahuoltopäällikön lisäksi usein maalarina. Sunnuntaina meitä viihdytti myös Lempi-koira, joka viihtyy jo ihan mainiosti Ylätalolla. Lempin lempipaikka taitaa olla keittiössä hellan lähellä. Anu sai saumattua saunan ja kylppärin lattian jo viikonloppuna (kiitos pesuavusta Marja-liisa ja Riitta) ja viikolla Jaakko saumasi kylppärin seinät.
Anu ja Matti saivat veskin katon paneloinnin sekä saunan paneloinnin (paitsi ikkunan ympärys) arki-iltojen uurastuksena valmiiksi. Kylpyhuoneen kattokin on jo puolivälissä.

Anu saumauslaatia sekoittamassa

Marja-Liisa ja Lempi-koiruli


Nyt talven pimeydessä on atteet jo välillä valoisat. Tuntuu, että raksa tosiaan edistyy, vaikka tekemättä on hurja lista hommia. Kuva Heli Pukki


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

NO voihan hemmetti. Tässähän täytyy kohta kiirehtiä visiitin kanssa, kun tuntuu, että valmista tulee sellaista vauhtia, ettei perässä pysy!

Kekkoset kirjoitti...

Hehheee.. Terveloa vain! Toinen pääty talosta uinuu kyllä remonttiunta. Tuvassa on edelleen halkopino jne.