Innolla eteenpäin!

Puuhat ei tällä hetkellä keskity vain yhteen huoneeseen, vaan hommia riittää vähän joka puolella taloa. Intoa töihin onneksi riittää myös! Kiitos avusta Riitta ja Matti!
Takkahuoneessa Anun äiti kittasi ja hioi takan sekä maalasi sen Uulan INTO-maalilla. Jaakko ehti aloittaa jo takkahuoneen seinän tapetoinnin viikonloppuna (Tapetti Pihlgren & Ritolan Talonpojan pioni).
Saimme siirrettyä kodinhoitohuoneenkaapit paikoilleen ja tällä viikolla putkimies työskentelee talolla mm. teknisessä nurkkauksessa. Sekä wc:n että kodinhoitohuoneen kivitasot asennettiin viikonloppuna. Veskin kivitaso on marmoria ja kodinhoitohuoneessa on Ylämaan vihreää. Tasoihin ja niiden värien sopivuuteen olemme kyllä huipputyytyväisiä. Molempien kivitasojen takareunaan asennetaan vielä kiveä altaan taakse seinän suojaksi. Hana on keittiössä Oraksen Cubista ja vessassa sekä kodinhoitohuoneessa Oraksen Vienda- sarjaa. Ylätalon kaikki kivitasot ovat Suomen muotokiveltä.Anu ja Matti puuhailivat viikonloppuna eteisessä. Eteinen on paneloitu aikoinaan ja vanhat paneelit saavat jäädä pintamateriaaliksi. Panelointi on vain särkynyt useista kohdin (vanhan sähkökaapin alta sekä kiinteän komeron purkamisen takia) ja nyt sitä korjailtiin huolellisesti. Kun korjaukset on tehty, pääsemme laittamaan lattialankkuja kiinni.


 Keittiö alkaa näyttää jo keittiöltä. Jaakko asensi myös yläkaapit paikoilleen ja ensi viikolla astiakaappikin saa yläosan. Seuraavana sitten listoitus ja kodinkoneet toimimaan.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Talohan uhkaa valmistua ;)). A-Maija

Kekkoset kirjoitti...

Kivaa, että jaksat kommentoida Anna-Maija. Hyvin hyvin varovaisesti sitä uskaltaa jo itsekin ajatella, että joskus tämä valmistuu.. Vanha puoli on vielä yhtä kaaosta, kuisti alkutekijöissä ja patterit vain pesty. Into on kuitenkin kovimmillaan!