H-I-D-A-S-T-A...

Blogipäivitykset ovat nyt harventuneet. Kesällä tuli päivitettyä tätä monta kertaa viikossa, mutta nyt tahti on hidastunut huomattavasti. Tähän on yksinkertainen syy: kesällä Ylätalolla tapahtui ja eteni. Tällä hetkellä hommia tehdään, mutta mikään ei oikeastaan etene. Toisen työn edistyminen odottaa toista, jota ennen pitää ehdottomasti tehdä se kolmas pakollinen työ.Piipunpellit on nyt onneksi valmiit! Kiitokset Eskolle ja Matille avusta!Keittiön kodinkoneet on tilattu. Kaikki muut koneet ovat Upolta, mutta liesi on Electroluxilta. Upolla ei ole valikoimassa rosterista induktioliettä, joten se piti etsiä toiselta merkiltä. Tavoitteena on saada keittiö laatoitettua ennen kuin koneet tulee.

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Hurjalla vauhdillahan te olette tehneetkin, hengähtäkää välillä vähäsen:) Muistan kans sen "dominovaiheen" kun oikein mitään ei saanut tehtyä, kun ensin pitää tuon olla valmis, ja ennen sitä jonkun muun jne.

Kekkoset kirjoitti...

Hyvä nimitys tuo "dominovaihe." Tarvitsee kovasti tsempata itseään, kun mitään ei valmistu, vaikka kuinka nyhrätään. Mutta pian on joulu ja kahden viikon loma. Ihanaa!

Klemmari kirjoitti...

Tuttu tunne täälläkin tuo aikaansaamattomuus:) Talovanhuksessa riittää monenlaista puuhaa mutta elämäntapa tämäkin:)