Moottorisahan laulu

Aurinkoisena kesän aamupäivänä Ylätalolle pyörähti moottoripyörällään ystävämme Jarmo. Jarmo ilmoittautui rengin töihin päiväksi. Jaakko ahkeroi jälleen talon sisällä ja Anu jatkoi nyt Jarmon kanssa puuvajan kimpussa. Ensin huopakate sai kyytiä parin sorkkaraudan avustuksella.
Pian pärähti käyntiin moottorisaha, joka soikin sitten pitkälle iltapäivään, jos ruokataukoa ja hienpyyhintätaukoja ei lasketa tähän. Jarmo sahasi vajan kattoa ja Anu kärräsi polttopuita talliin. ISO kiitos ahkeralle rengille! Seuraavalle päivälle jäi enää katon tukipuiden pois raivaaminen ja yleinen purkujätteen siivoilu.


Ruokailuimme saivat uuden ulottuvuuden, kun ostimme aamulla talolle iisalmelaisen Salmituotteen tekemän monitoimigrillin. Nyt Anu pääsee pian muurinpohjalettujen paistoon! Katiskankin uskaltaa laittaa jokeen, kun grillissä on myös savustusosa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on samanlainen lettu/grilli/savustus-hässäkkä. Tosi hyvä. Toimii kaasulla ja puulla. Kaasua tulee käytettyä, kun tuo laitos on nyt tuolla katoksessa sisällä. -Niina

Kekkoset kirjoitti...

Kätevä ja pätevä on laitos kyllä ollut! Aurinkoista kesää!