Savusaunan löylyissä

Ikkunoita on edelleen käyty maalailemassa vaihtelevalla porukalla. Usein apuna on ollut Jaakon isä ja Anun äiti sekä isä. Tällä hetkellä kaikki, paitsi isoimmat karmit, on nyt ensimmäisen kerran pintamaalattu. Lämpöä riittää nyt onneksi myös muuallakin kuin uunissa!

Viikonloppuna saimme kutsun naapurista  tulla hakemaan puutarhavadelmaa. Kävimme vierailulla ja palasimme mukanamme kaksi kottikärryllistä vadelmapensaita. Istutimme pensaat samaan kohtaan, jossa talon vanhatkin pensaat oli. Samalla kuivat oksat katkottiin pois ja tehtiin heinäseipäistä ja narusta pensaille tuki. Kiitokset Marja ja Antero!

Kuumat kevätpäivät antoivat mainion syyn lämmittää sauna. Kylvimme sitten ensimmäistä kertaa omassa savusaunassa. Makeat oli löylyt ja saimme uutta intoa laittaa saunaa kuntoon. Sauna sekä pukuhuone on nyt siivottu ja verhot on jo paikallaan. Laitamme blogiin kuvia, kun saamme vielä lattiankin kuntoon.

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Meilläkin on tarkoitus laittaa ensiksi rantasauna kuntoon, ennen talon pystytystä. Niinhän sitä ennenkin on tehty, ensin sauna ja sitten muut rakennukset :)

Kekkoset kirjoitti...

Näin on! On kesällä niin mukava pölyisen remonttipäivän jälkeen mennä saunaan ja uimaan.. Kohta sinne jopa voi viedä talkoolaisiakin.

mimmuli kirjoitti...

Mielenkiintoista, samaa projektia meillä myös. Saisipa tuollaisen talkoo porukan kasaan..=)