Klapikone sanoi narsk narsk


Viikonlopun viihdykkeeksi teimme puita ja tietenkin maalailimme ikkunoita. Perjantaina talolla kävi Jaakon setä Heikki, joka toi meille lautakuorman sahaamistaan tuulen kaatamista puista. Laudat löysivät paikkansa navetan ladosta, jonne ne jäivät taapeliin kuivumaan ja odottamaan käyttöä. Kiitokset Heikille!

Lauantai sujui klapien merkeissä. Osan haloista pilkoimme jo Matin kanssa Kivelässä ja Saku toi ne traktorin peräkärrissä Ylätalolle. Homma jatkui Ylätalolla ja pilkoimme klapikoneella myös viime syksynä pihasta kaadetut rangat. Apuna hääri Laitisen perhe, Tomppa sekä Riitta ja Matti. Kiitos! Komeat pinot tuli. Kuormalavat vain loppuivat kesken ja hommaa jatketaan joku toinen ilta.

Ikkunatilanne: kaikki pohjamaalattu, välipokissa jo ensimmäinen maalikerros ja ulkopokien ulkopuoli on maalattu. Auttamassa on käynyt Riikka, Riitta-äiti sekä Jaakon isä Esko. Hyvin on kaikilla suti heilunut ja kuivuminen on nopeutunut HUOMATTAVASTI kun saimme ikkunat kuivumaan "uuniin", eli lämmitettävään huoneeseen, jossa puuseppä kuivaa lautatavaraa. Sinne jäi tänäänkin oikein mainio 22 asteen lämpö.

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Mielenkiintoinen projekti teillä. Alan seurailla, jos vaikka saisi vinkkejä omaan hirsitaloon :)

Kekkoset kirjoitti...

Heippa Niina!

Sinunkin blogisi on täynnä yhtä ja toista mielenkiintoista. Tykkään itsekin väkräillä, kun remontilta ehdin. Bloggaillaan! T: Anu