Lauantaina ikkunoiden kehystystä ja tiimityötä

Anun veli-Esa urakoi lauantaina ikkunanpielien parissa. Homma vaati pitkää pinnaa ja paljon höyläämistä.. Ketjun seuraavana lenkkinä oli Riitta, joka maalasi valmiiksi pätkittyjä pieliä Into-maalilla. Into kuivuu parissa tunnissa, joten homma kävi nopsaan. Maalaus jatkuu huomenna sunnuntaina.

Esa ja keittiön ikkuna pielineen
Saimme isän kanssa arki-iltoina nyhrättyä eteisen siistimisen valmiiksi. Ostin paikkamaalauksiin Herdinginsin petsiä, joka kävi entiseen maaliin kohtuullisen hyvin ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Kuvassa tosin näyttää tummemmalta. Jos joskus punaruskea alkaa kuitenkin tökkimään, on päälle sitten kohtuullisen nopsaa maalata. Petsi loppui vähän kesken ja loput jäi arki-illalle.Lauantainan ehdimme kuitenkin isän kanssa laittaa eteisen lattialankut kiinni. Nyt on taloon tullessa jo jalkojen alla tukeva lattia.
Portaiden alapuolen maalaus aloitettu
Anu laittamassa kylpyhuoneen silikooneja
Kiitos avusta Esa, Riitta ja Matti!

Putkimies teki pattereiden putkia tässä vaiheessa tupaan asti. Putket olivat pohjamaalissa ja Jaakko maalasi ne nyt mustaksi. Mustia putkia hädin tuskin enää huomasikaan keittiössä.
Jaakko putkia maalaamassa

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Muistan, että tuo oli ihan parasta vaihetta rempassa, melkein kaikki on sitä valmista pintaa ja mitä enemmän saa tehtyä sitä paremmin voi kuvitella asuvansa jo talossa... ja into oli tosiaan kovimmillaan tulloin meilläkin:) Mutta yllättävän paljon menee vain aikaa noiden listojen, tapettien, silikonien sun muiden laittamisessa... vaikka tuntuu ettei paljon ole enää kesken. Ihanat nuo teidän hirsiseinät ja keittön kaapit!

Kekkoset kirjoitti...

Kiitos Kirsi! =)Iltaisin ei millään malttaisi lopettaa hommia. Kummallista kyllä - en ole vieläkään uskaltanut ajatella muuttoa! Mm. ikkunanpielet ja listat ovat tosi hitaita.. Ikkunanpielet tehdään suurin osa uudesta tavarasta, mutta listoiksi laitamme vanhat listat muualle paitsi tupaan. Jo listojen putsaus on aina melkoinen homma. Mutta pian on viikonloppu! Kivaa!