Kotona

Muuttotarkastus viime keskiviikkona meni mainiosti. Rakennustarkastaja kertoi, että hänelle tuli meillä käynnistä niin hyvä mieli. Hyvä mieli oli meilläkin, kun saimme muuttoluvan.

Muuttoluvan saatuamme avasimme sohvan muoveista.
Torstai-iltana tartuimme sitten toimeen. Muuttoapuna oli Anun molemmat veljet Esa ja Pasi sekä Pasin vaimo Virpi ja kummityttömme Alisa. Tehokas tiimi sai tavarat liikkeelle. Uskomatonta kuinka paljon rompetta kaupunkikämppään voikin mahtua..
Muutimme tuomen kukkiessa.. Tuomenoksia sisällä maljakossa.

Emme ole vielä löytäneet sopivaa vanhaa kaappia johon saisimme tankotilaa vaatteille, joten nyt viikataan ja kovasti.

Tuvan kaappi

Metsähuoneen kaappi


Pääsiäisen aikaan Ylätalolla lähinnä järjesteltiin, kannettiin tavaroita edestakaisin ja vietiin laatikoita huoneesta toiseen. Kiitos avusta Riitta ja Riikka! Matti ja Jaakko tekivät myös kuistia, huonekaluja kunnosteltiin ja Esa  nikkaroi postilaatikon telinettä. Hommaa riitti mukavasti ja sää oli kesäinen.
Esa tekee telinettä postilaatikolle.

Anun väsäämä kenkäteline
Olo on onnellinen, mutta myös epätodellinen. Olemme kotona.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki näyttää niin ihanalta!!!!! Onnea vielä uuteen kotiin:) tämä blogi, jos mikä, saa hyvälle tuulelle! Terkuin se vanhasta haaveileva suurperheen äiti

Kirsi kirjoitti...

Onnittelen! Teillä on vähän sama lähestyminen vanha talo+sohva -ongelmaan:) Olisin halunnut itse vanhan sohvan, mutta ne sirot rokokoot ei meille sovi tyylin puolesta ja kustavilaisissa ei taas voi löhötä yhtään... englantilaistyylisetkin viehättäis, muttei nekään sovi yhteen talonpoikaisten kalusteiden kanssa, niinpä meilläkin on tuollainen kanttinen löhösohva... tällä hetkellä vielä harmaa, mutta tulevaisuudessa samanlainen tummanruskea.

Mutta onnitteluni kotiin muutosta:)

SuperSanna kirjoitti...

Onnea! Täällä Riuttalan koululla vielä haaveillaan siitä hetkestä kun päästään asettumaan tuonne remontin alla olevalle puolelle... voin vaan kuvitella miten kiva fiilis teillä siellä on!

terveisin Sudeetti-iisalmelainen Sanna :)

Susanna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiinne!

Tiivi kirjoitti...

Hih. Joku muukin käyttää ahkerasti El Naturalistoja. :)

Lissu kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Kekkoset kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista!Elo alkaa löytää uomiaan.
Terövö havainto Tiivi! Suosin suomalaista aina kun pystyn, mutta mutta...parhaat ja kauneimmat kengät tulee tosiaan Espanjasta.