Sunnuntain suhinat

Sunnuntaina Esa siirtyi ikkunanpielihommista listoittajaksi. Nyt sekä takkahuoneeseen että eteiseen on tehty valmiiksi listat, jotka maalataan samalla kun lattiat ja napataan vasta sitten kiinni. Lisäksi keittiössä on jo ikkunanpielet paikoillaan! Korvausilmaventtiilit mietityttää.. Onko muilla perinnerakentajilla vinkkejä niiden sijoittamiseen yms? Sellaiset oli piirretty rakennuslupaan melkein joka ikkunan yläpuolelle.

Riitta jatkoi maalaushommissa ja avuksi maalaamoon saapui myös Marja-liisa.

 


Esko puolestaan tarttui jälleen karmitöihin ja jatkoi kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen välille tulevien karmien tekemistä. Matti teki sunnuntaiurakkaa listoituksen parissa. Huom. vaikka uudella puolella jo tehdään listoja, on PALJON vielä tekemättä ja vanha puoli on vielä kaaosta (kuten kuvasta näkyy!).

Ukkien yhteistyö toimii!
Jaakko sai tehtyä seinän valmiiksi kodihoitohuoneen teknisen tilan eteen. Arki-iltoina sitten vain kittien hionta, pohjamaalaus ja tapetit pintaan!

Taukotilamme oli remontin aluksi tuvan pöydän äärellä. Tuvan pöytä kannettiin siitä metsähuoneeseen eli oikean puoleiseen kammariin, jossa kävimme tauoilla oli kesään asti. Alkukesästä, ennen suuria talkoitamme,  2010 taukotupamme muutti luhtiaittaan, jossa söimme ja kahvittelimme syksyyn asti. Kylmyyttä pakoon tulimme sisälle vanhan puolen vasemman puoleiseen takakammariin. Tänään taukopaikkaa muutettiin viimeisen kerran, sillä joimme ensimmäiset talkookahvit keittiössä. Kylläpä kahvi osasikin maistua hyvältä.
  

Keittiön kaappi omalla paikallaan

Isot ja lämpöiset kiitokset talkooavusta!

Ei kommentteja: