MEILLÄ on tapetteja seinillä!

Niin se vain koitti päivä, että saimme tapetteja jo seinille.Odottelemme ensi viikolla putkimiestä kylään ja kiirehdimme tapetoimaan vessan, jotta sinne saadaan kaluste paikoilleen ja sitten ensi viikolla veskipönttö kohdilleen.Veskin katto maalattiin Uulan vesiohenteisella INTO-maalilla (sävy vanilja). Käytimme samaa muovitonta maalia ohennettuna myös levyjen pohjamaalaukseen.


 Liisterinä Jaakko käytti Pihlgren & Ritolalta ostettua Vanhan Ajan tapettiliisteriä ja tapetti on Pihlgren & Ritolan mallistoa ja nimeltään Jugend Magnolia.


Veskin kaluste on Anun värkkäämä vanhasta, raihnaisesta senkistä. Kalusteen yläpuolelle tulee suuri peili ja keskelle kalustetta marmorikivitaso, johon upotettu ovaalin muotoinen posliiniallas.

Ylätalon kaikki lankkulattiat ovat olleet viime syksystä asti sisällä omilla paikoillaan kuivamassa. Nyt lankut ovat kuivia ja niitä ruvetaan pikku hiljaa laittamaan kiinni. Aloitimme takkahuoneesta, josta osa lattiaa nyt valmiina.

Lankut nostetaan muutama kerrallaan ylös, paperi imuroidaan ja tarkastetaan ja lankut laitetaan juoksuista kiinni.
Kiitos avusta talkootöissä olleille Matille, Riitalle, Riikalle ja Ekille!

6 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Kaunista!! Taas on uusi askel otettu remontin suhteen, tapetilla ja maalilla saa niin nopeasti sitä näkyvää jälkeä aikaan.

Kekkoset kirjoitti...

Kiitos Eikku!
Ihmeellistä kuinka pari tapettiseinää tuntuu tosiaan isolta edistykseltä.

Sirpa Å. kirjoitti...

Kylläpä olette taas ahkeroineet! Fiiniltä näyttää! Terkkuja Tuula kamulle! Sirpa

Kekkoset kirjoitti...

Heippa Sirpa!
Kiitokset vaan! Terkut menee perille blogin kautta, koska Tuula lueskelee tätä.

Anonyymi kirjoitti...

Heissan Ahkerat rakentajat!

Olettepas saaneet paljon aikaiseksi. Valmista on tullut todella nopeasti. Ihanat keittiön kalusteet... Voi kumpa pääsisimme pian katsastamaan urakkaanne ihan livenä.

T: Minna A-R

Kekkoset kirjoitti...

Heips Minna ja koko perhe!
Kiitos kiitos! Eipä ole ehtinyt kyläilemään teillekään. Ollaan yhteydessä!